06/11/2022 06/11/2022 Στη γενέτειρα του Αγίου Νεκταρίου, την Σηλυβρία της Ανατολικής Θράκης, βρίσκεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος χοροστάτησε σήμερα στη Θεία Λειτουργία. Η Σηλυβρία τιμά προεορτίως τον γόνο της με την  Θεία Λειτουργία να τελείται σε υπαίθριο χώρο στην Ακρόπολη της πόλης. Στη Θεία Λειτουργία εκτός από τον οικείο Ποιμανάρχη κ. Μάξιμο παρέστησαν Ιεράρχες...
06 Νοεμβρίου, 2022 - 9:33
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2022 - 11:32

Σηλυβρία: Πατριαρχική χοροστασία στη γενέτειρα του Αγίου Νεκταρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Σηλυβρία: Πατριαρχική χοροστασία στη γενέτειρα του Αγίου Νεκταρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη γενέτειρα του Αγίου Νεκταρίου, την Σηλυβρία της Ανατολικής Θράκης, βρίσκεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ο οποίος χοροστάτησε σήμερα στη Θεία Λειτουργία.

Η Σηλυβρία τιμά προεορτίως τον γόνο της με την  Θεία Λειτουργία να τελείται σε υπαίθριο χώρο στην Ακρόπολη της πόλης. Στη Θεία Λειτουργία εκτός από τον οικείο Ποιμανάρχη κ. Μάξιμο παρέστησαν Ιεράρχες και κληρικοί του Οικουμενικού Θρόνου και της Εκκλησίας της Ελλάδος καθώς και πολλοί προσκυνητές.

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ο οικείος ποιμενάρχης, Σεβ. Μητροπολίτης Σηλυβρίας κ. Μάξιμος, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού που τελέστηκε στο Παρεκκλήσιο του Επισκοπείου που είναι αφιερωμένο στην Παναγία τη Σηλυβριανή και στον Άγιο Νεκτάριο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων