07/12/2020 07/12/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος προέστη σήμερα, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020, της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στον Ι. Ναό του Αγίου Νικολάου της Χάλκης των Πριγκηποννήσων, όπου τιμήθηκε ο σεπτός ποιμένας των Μύρων της Λυκίας, Άγιος Νικόλαος ο θαυματουργός. Η μνήμη του Αγίου Νικολάου τιμήθηκε σήμερα στη Χάλκη, λόγω της χθεσινής απαγόρευσης κυκλοφορίας, στο...
07 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 07/12/2020 - 17:43

Σήμερα τιμήθηκε ο Άγιος Νικόλαος στη Χάλκη

Διαδώστε:
Σήμερα τιμήθηκε ο Άγιος Νικόλαος στη Χάλκη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος προέστη σήμερα, Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020, της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στον Ι. Ναό του Αγίου Νικολάου της Χάλκης των Πριγκηποννήσων, όπου τιμήθηκε ο σεπτός ποιμένας των Μύρων της Λυκίας, Άγιος Νικόλαος ο θαυματουργός.

Η μνήμη του Αγίου Νικολάου τιμήθηκε σήμερα στη Χάλκη, λόγω της χθεσινής απαγόρευσης κυκλοφορίας, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων