17/03/2019 17/03/2019 Εορτάσθηκε και εφέτος η μνήμη του δια κολλύβων θαύματος του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος στον ιστορικό Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Βλάγκας, ο οποίος, ως γνωστό, βρίσκεται στο χώρο του αρχαίου βυζαντινού λιμένος. Ιερούργησε ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας Μάξιμος, Επόπτης της Περιφερείας Υψωμαθείων, Βλάγκας και Κοντοσκαλίου, και παρέστησαν στελέχη του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας και πολλοί πιστοί από την Πόλη...
17 Μαρτίου, 2019 - 10:42

Στους Αγ. Θεοδώρους Βλάγκας ο Μητρ. Σηλυβρίας

Διαδώστε:
Στους Αγ. Θεοδώρους Βλάγκας ο Μητρ. Σηλυβρίας
Εορτάσθηκε και εφέτος η μνήμη του δια κολλύβων θαύματος του Αγίου Θεοδώρου του Τήρωνος στον ιστορικό Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων Βλάγκας, ο οποίος, ως γνωστό, βρίσκεται στο χώρο του αρχαίου βυζαντινού λιμένος. Ιερούργησε ο Μητροπολίτης Σηλυβρίας Μάξιμος, Επόπτης της Περιφερείας Υψωμαθείων, Βλάγκας και Κοντοσκαλίου, και παρέστησαν στελέχη του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας και πολλοί πιστοί από την Πόλη και το εξωτερικό. Ακολούθησε δεξίωση, κατά την οποία οι μικροί μαθητές της Κοινοτικής Σχολής παρουσίασαν καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Πηγή: fanarion.blogspot.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων