10/02/2022 11/02/2022 Μια ειδική προβολή του νέου ντοκιμαντέρ αφιερωμένου στα 30 χρόνια Πατριαρχικής διακονίας του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου «Βαρθολομαίος: 30 χρόνια Πατριαρχικής Διακονίας» παρουσιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου 2022 σε εκδήλωση της Κοινότητας Μεγάλου Ρεύματος των Αγίων Αρχαγγέλων Κωνσταντινουπόλεως, παρουσία επίλεκτων διπλωματών και ιεραρχών. Παρακολουθήστε:   Λίγο πριν από την έναρξη της...
10 Φεβρουαρίου, 2022 - 19:37
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2022 - 2:03

Προβολή ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα για τον Οικουμενικό Πατριάρχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Προβολή ντοκιμαντέρ-αφιέρωμα για τον Οικουμενικό Πατριάρχη (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ειδική προβολή του νέου ντοκιμαντέρ αφιερωμένου στα 30 χρόνια Πατριαρχικής διακονίας του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου «Βαρθολομαίος: 30 χρόνια Πατριαρχικής Διακονίας» παρουσιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου 2022 σε εκδήλωση της Κοινότητας Μεγάλου Ρεύματος των Αγίων Αρχαγγέλων Κωνσταντινουπόλεως, παρουσία επίλεκτων διπλωματών και ιεραρχών.

Παρακολουθήστε:

 

Λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης ο Παναγιώτατος συνομίλησε με τον Δήμαρχο του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης Ekrem İmamoğlu και άλλους επισήμους προσκεκλημένους.

 

Η άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχη

 

Η ελληνική εκδοχή της ταινίας προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα κατά την επίσημη πατριαρχική επίσκεψη στην Αμερική.

Η αγγλική έκδοση θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην αυριανή βραδινή εκδήλωση, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά στη σελίδα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Facebook και είναι πλήρως προσβάσιμη τόσο στους αγγλόφωνους όσο και στους ελληνόφωνους θεατές.

Η ταινία χορηγήθηκε από τους Άρχοντες της Παναγίας Παμμακαρίστου (Archons of Panagia Pammakaristos) στην Ελλάδα και ετοιμάστηκε, παρήχθη και επιμελήθηκε με την καθοδήγηση του π. Γιάννης Χρυσαυγής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων