10/03/2022 10/03/2022 Εκοιμήθη ο π. Νικόλαος Χατζάρας της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, Υπεύθυνος κατά των Αιρέσεων και εφημέριος στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων. Ένας φωτεινός Ιερέας, ο οποίος στεκόταν δίπλα στα προβλήματα λαϊκών και Ιερέων, πάντοτε με προθυμία να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει, πάντοτε με το ευγενικό του χαμόγελο, αποτελούσε παράδειγμα για...
10 Μαρτίου, 2022 - 22:07

Εκοιμήθη ο π. Νικόλαος Χατζάρας

Διαδώστε:
Εκοιμήθη ο π. Νικόλαος Χατζάρας

Εκοιμήθη ο π. Νικόλαος Χατζάρας της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης, Υπεύθυνος κατά των Αιρέσεων και εφημέριος στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Πυργετού Τρικάλων.

Ένας φωτεινός Ιερέας, ο οποίος στεκόταν δίπλα στα προβλήματα λαϊκών και Ιερέων, πάντοτε με προθυμία να βοηθήσει και να εξυπηρετήσει, πάντοτε με το ευγενικό του χαμόγελο, αποτελούσε παράδειγμα για όλους τους νέους Ιερείς με την απλότητα του, την αγάπη του για τις Ιερές Ακολουθίες και το λειτούργημα του Πνευματικού σε πολλές ψυχές.

Οι προσευχές μας τον συνοδεύουν στην πορεία του προς Τον Ζωοδότη Χριστό και τον ευχαριστούμε για όλα αυτά που μας χάρισε… Ο Θεός να παρηγορεί την οικογένεια του και να αναπαύει την ψυχή του.

Πηγή: Ενορία Μεγάρχης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων