08/02/2020 08/02/2020 Στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο απενεμήθη την Πέμπτη το 24ο Φειδιππείδιο Βραβείο για τη φλογερή προάσπιση του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, του Ελληνικού Κοινωφελούς Ραδιοφώνου της Νέας Υόρκης COSMOS FM 91.5, κατά τη διάρκεια του 33ου επισήμου επετειακού δείπνου του οργανισμού που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Terrace on the Park στο Flushing Meadows Park...
08 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:07
Τελευταία ενημέρωση: 08/02/2020 - 12:28

Το Φειδιππείδιο Βραβείο στον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο

Διαδώστε:
Το Φειδιππείδιο Βραβείο στον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο

Στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο απενεμήθη την Πέμπτη το 24ο Φειδιππείδιο Βραβείο για τη φλογερή προάσπιση του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, του Ελληνικού Κοινωφελούς Ραδιοφώνου της Νέας Υόρκης COSMOS FM 91.5, κατά τη διάρκεια του 33ου επισήμου επετειακού δείπνου του οργανισμού που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Terrace on the Park στο Flushing Meadows Park της Νέας Υόρκης.

Το πρόγραμμα της βραδιάς παρουσίασε η ηθοποιός Ανθούλα Κατσιματίδη ως τελετάρχης της εκδηλώσεως. Ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα αποδήμου Ελληνισμού Κων/νος Βλάσης παρέστη στην εκδήλωση και μετέφερε χαιρετισμό. Ο Στέλιος Τακετζής, πρόεδρος του οργανισμού GAEPIS (Greek American Educational Public Information System, Inc.) υπό την αιγίδα του οποίου λειτουργεί το CosmosFM, στο καλωσόρισμά του αιτιολόγησε την απόφαση του Οργανισμού να τιμήσει τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Ευγένιος Παππάς έκανε την παρουσίαση του τιμωμένου προσώπου αποτίοντας φόρο τιμής στον Αρχιεπίσκοπο. Ο Άρχοντας του Οικουμενικού Πατριαρχείου Μιχαήλ Ψαρός εξέφρασε την εκτίμηση και στήριξή του για το ραδιόφωνο CosmosFM, τον ενθουσιασμό του για το έργο της Εκκλησίας και την ηγεσία του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου και την πρόοδο που έχει σημειωθεί το τελευταίο διάστημα για την ολοκλήρωση του Ναού του Αγίου Νικολάου στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Μανχάτταν.

Ο Αρχιεπίσκοπος αποδεχόμενος το Φειδιππείδιο Βραβείο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του και σημείωσε:

Η αποδοχή ενός τέτοιου βραβείου από κάποιον που κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο από κάθε τι άλλο και εκτελεί το καθήκον του, αποτελεί δύσκολο πρόβλημα για τον τιμώμενο αποδέκτη. Στο πρόγραμμα σημειώνεται ότι το βραβείο δίνεται για την «φλογερή προάσπιση του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας». Αλλά πως δέχεται κάποιος συγχαρητήρια για την εκπλήρωση των ευθυνών του; Πώς αποδέχεται την αναγνώριση διότι απλώς επιτελεί την αποστολή του;

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων