24/02/2019 24/02/2019 Το Ελληνικό Ορθόδοξο Εκπαιδευτικό Επιμελητήριο της Αρχιεπισκοπής στην Αυστραλία παρουσίασε την 6η Ετήσια Τελετή Απονομής Αξιών στις εξετάσεις του προηγούμενου έτους σχετικά με τα Πιστοποιητικά Ανώτερης Σχολής από φοιτητές των Ελληνικών Ορθοδόξων Σχολών Νέας Νότιας Ουαλίας. Η πολυαναμενόμενη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Μεγάλη Αίθουσα του Θεολογικού Κολλεγίου του Αγίου Ανδρέα την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019. Η...
24 Φεβρουαρίου, 2019 - 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2019 - 12:31

6η Ετήσια Τελετή Απονομής Αξιών

Διαδώστε:
6η Ετήσια Τελετή Απονομής Αξιών

Το Ελληνικό Ορθόδοξο Εκπαιδευτικό Επιμελητήριο της Αρχιεπισκοπής στην Αυστραλία παρουσίασε την 6η Ετήσια Τελετή Απονομής Αξιών στις εξετάσεις του προηγούμενου έτους σχετικά με τα Πιστοποιητικά Ανώτερης Σχολής από φοιτητές των Ελληνικών Ορθοδόξων Σχολών Νέας Νότιας Ουαλίας.

Η πολυαναμενόμενη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Μεγάλη Αίθουσα του Θεολογικού Κολλεγίου του Αγίου Ανδρέα την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019. Η επίσημη ομιλία δόθηκε από τον Θεοφιλ. Επίσκοπο Απολλωνιάδος κ. Σεραφείμ, ο οποίος εκπροσώπησε τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Στυλιανό, ενώ ο Γενικός Πρόξενος για την Ελλάδα στο Σύδνεϋ, Hon. Ο Χρήστος Κάρας, μίλησε για τη σημασία της ελληνικής γλώσσας. Ο κύριος τελετών για το βράδυ ήταν η κ. Αμέλια Κατσογιάννη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων