17/08/2023 18/08/2023 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος υποδέχθηκε την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023 με μεγάλη χαρά στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης την κ. Maryka Groenewald, επικεφαλής, στην Πολιτεία της Δυτικής Αυστραλίας, του Χριστιανικού Κόμματος Αυστραλίας. Η κ. Groenewald έχει υπηρετήσει με αφοσίωση την κοινότητα της Δυτικής Αυστραλίας τα τελευταία 15 χρόνια και είναι κάτοχος προσόντων...
17 Αυγούστου, 2023 - 16:05
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2023 - 3:11

Στον Επίσκοπο Κυανέων η πολιτειακή επικεφαλής του Χριστιανικού Κόμματος Αυστραλίας

Διαδώστε:
Στον Επίσκοπο Κυανέων η πολιτειακή επικεφαλής του Χριστιανικού Κόμματος Αυστραλίας

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος υποδέχθηκε την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023 με μεγάλη χαρά στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης την κ. Maryka Groenewald, επικεφαλής, στην Πολιτεία της Δυτικής Αυστραλίας, του Χριστιανικού Κόμματος Αυστραλίας.

Η κ. Groenewald έχει υπηρετήσει με αφοσίωση την κοινότητα της Δυτικής Αυστραλίας τα τελευταία 15 χρόνια και είναι κάτοχος προσόντων στην Κοινοτική Ανάπτυξη, την Πολιτική και την Ηγεσία. Σκοπός της επίσκεψής της ήταν να γνωριστεί με τον Θεοφιλέστατο και να συζητήσουν για τους τρόπους που οι Αυστραλοί από όλα τα κοινωνικά στρώματα μπορούν να συνεργαστούν για τη συλλογική ακμή και πρόοδο της κοινωνίας.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Ελπίδιος μετέφερε στην κ. Maryka Groenewald τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και την ευχαρίστησε για την επίσκεψη στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στην Πέρθη.

Μετά την προσφορά κεράσματος, που περιλάμβανε και ελληνικό καφέ, ακολούθησε ξενάγηση της κ. Groenewald στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου, που βρίσκεται δίπλα στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας. Εντός της εκκλησίας, ο Θεοφιλέστατος έκανε μία σύντομη περιγραφή σχετικά με την Ορθόδοξη Πίστη, με ειδική αναφορά στην εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που εόρτασε προσφάτως η Εκκλησία.

(Πηγή: Το Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων