03/11/2023 03/11/2023 Στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης τελέστηκε σήμερα η βάπτιση του Αλέξανδρου Οδυσσέα. Από την αρχή του έτους, η Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας υποδέχθηκε στους κόλπους της 15 νέους δια του Βαπτίσματος και 8 νέους δια του Χρίσματος. “Οι νέοι μας έχουν δημιουργήσει μια ομάδα υποδοχής και καλωσορίσματος των νέων εκείνων που ενδιαφέρονται να μάθουν...
03 Νοεμβρίου, 2023 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2023 - 19:06

Μεγαλώνει η πνευματική οικογένεια στην Μητρόπολη Σουηδίας

Διαδώστε:
Μεγαλώνει η πνευματική οικογένεια στην Μητρόπολη Σουηδίας

Στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου Στοκχόλμης τελέστηκε σήμερα η βάπτιση του Αλέξανδρου Οδυσσέα. Από την αρχή του έτους, η Ιερά Μητρόπολη Σουηδίας υποδέχθηκε στους κόλπους της 15 νέους δια του Βαπτίσματος και 8 νέους δια του Χρίσματος.

“Οι νέοι μας έχουν δημιουργήσει μια ομάδα υποδοχής και καλωσορίσματος των νέων εκείνων που ενδιαφέρονται να μάθουν για την Ορθοδοξία ή να γίνουν Ορθόδοξοι. Τους συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία τους αυτή. Η πνευματική μας οικογένεια μεγαλώνει!”, όπως αναφέρεται στο προφίλ του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σουηδίας κ. Κλεόπα στο Meta.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων