18/01/2020 18/01/2020 Με αισθήματα χαράς και βαθιάς συγκίνησης η «εν Αθήναις ΕΝΩΣΙΣ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ» υποδέχτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής, 10 Ιανουαρίου 2020, ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του ιστορικού, κατεξοχήν σμυρναϊκού, Σωματείου στο “AMALIA HOTEL” στην πλατεία Συντάγματος», ενώπιον της κ. Σ. Παυλοπούλου, συζύγου του Εξοχοτάτου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Την εκδήλωση...
18 Ιανουαρίου, 2020 - 15:57

Στην εν Αθήναις Ένωση Σμυρναίων ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος

Διαδώστε:
Στην εν Αθήναις Ένωση Σμυρναίων ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος

Με αισθήματα χαράς και βαθιάς συγκίνησης η «εν Αθήναις ΕΝΩΣΙΣ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ» υποδέχτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σμύρνης κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής, 10 Ιανουαρίου 2020, ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του ιστορικού, κατεξοχήν σμυρναϊκού, Σωματείου στο “AMALIA HOTEL” στην πλατεία Συντάγματος», ενώπιον της κ. Σ. Παυλοπούλου, συζύγου του Εξοχοτάτου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Την εκδήλωση άνοιξε η παιδική χορωδία των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ» με ύμνους των Χριστουγέννων υπό τη διεύθυνση της κυρίας Δήμητρας Αννίνου. Ακολούθησε η προσφώνηση του Πρόεδρου της Ενώσεως κ. Γεωργίου Αρχοντάκη και αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος απηύθηνε λόγια μεστά πατρικής αγάπης, τα οποία συγκίνησαν τα μέλη και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας.

Στη συνέχεια βραβεύτηκε ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Πέτρος Μελιδώνης, εκλεκτό μέλος της Ενώσεως, ο οποίος έχει συνδέσει τη ζωή του με τη Σμύρνη, την οποία υπεραγαπά και την οποία γνωρίζει όσο λίγοι από αυτούς που μελετούν τη σπουδαία προσφορά της στον Ελληνισμό και τον Πολιτισμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων