13/06/2023 13/06/2023 Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κόβεντρι λειτούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος την Κυριακή των Αγίων Πάντων. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας​,​ ο Θεοφιλ​έ​στα​τ​ος ανέγνωσε το συγχαρητήριο γράμμα του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα, προς τον νέο Επίτιμο Πρόεδρο της Κοινότητος κ. Ανδρέα Μακρή. Μεταξύ άλλων, στο γράμμα του, ο...
13 Ιουνίου, 2023 - 13:24
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2023 - 12:52

Επίτιμος Πρόεδρος της Κοινότητος του Κόβεντρι ο Ανδρέας Μακρής

Διαδώστε:
Επίτιμος Πρόεδρος της Κοινότητος του Κόβεντρι ο Ανδρέας Μακρής

Στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κόβεντρι λειτούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος την Κυριακή των Αγίων Πάντων.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας​,​ ο Θεοφιλ​έ​στα​τ​ος ανέγνωσε το συγχαρητήριο γράμμα του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα, προς τον νέο Επίτιμο Πρόεδρο της Κοινότητος κ. Ανδρέα Μακρή.

Μεταξύ άλλων, στο γράμμα του, ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στον κ. Μακρή αναφέρει: “Τα σαράντα χρόνια υπηρεσίας σας στην Κοινότητα είναι πραγματικά αξιοθαύμαστα και αποτελούν πηγή έμπνευσης σε νεότερους Επιτρόπους​”, ενώ σε άλλο σημείο, επαινώντας τον κ. Μακρή, υπογραμμίζει: “​Είστε αποδέκτης της ευλογίας του Θεού, με την ενεργή συμμετοχή σας στην Κοινότητα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κόβεντρι, η οποία καθίσταται το σπίτι σας, με μια ζεστή οικογένεια που σας αγαπά και σας εκτιμά για τον ευχάριστο χαρακτήρα, την ευγλωττία, την προσιτότητα, την ευγένεια, την διάκριση, την καλοσύνη και την κοινωνικότητά σας“.

Μετά τη Θεία Λειτουργία ακολούθησε γεύμα στην αίθουσα του Ναού προς τιμήν του νέου Επιτίμου Προέδρου της Κοινότητος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων