17/02/2023 17/02/2023 Η Προϊσταμένη της Κυπριακής Εκπαιδευτικής Αποστολής κ. Μαρία Λόη και η υπεύθυνη των Σχολείων της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων κ. Ισμήνη Χατζηγιάννη προσκλήθηκαν από την Ελληνορθόδοξη Κοινότητα Αγίων Πάντων στο Camden Town η οποία ξεκίνησε σταδιακά να λειτουργεί Ελληνικό Σχολείο το οποίο βρίσκεται υπό διοργάνωση. Οι δυο κύριες κατά την επίσκεψη τους, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023,...
17 Φεβρουαρίου, 2023 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2023 - 16:27

Προσπάθεια δημιουργίας Ελληνικού Σχολείου στο Camden

Διαδώστε:
Προσπάθεια δημιουργίας Ελληνικού Σχολείου στο Camden

Η Προϊσταμένη της Κυπριακής Εκπαιδευτικής Αποστολής κ. Μαρία Λόη και η υπεύθυνη των Σχολείων της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων κ. Ισμήνη Χατζηγιάννη προσκλήθηκαν από την Ελληνορθόδοξη Κοινότητα Αγίων Πάντων στο Camden Town η οποία ξεκίνησε σταδιακά να λειτουργεί Ελληνικό Σχολείο το οποίο βρίσκεται υπό διοργάνωση.

Οι δυο κύριες κατά την επίσκεψη τους, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Πρόεδρο και τον Ιερέα της Κοινότητας καθώς και με πλήθος νέων γονέων και μικρών παιδιών οι οποίοι με ενθουσιασμό αγκάλιασαν την ιδέα του νέου ελληνικού σχολείου.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και η Κυπριακή Εκπαιδευτική Αποστολή θα βρίσκονται δίπλα στην προσπάθεια της Κοινότητας να δημιουργήσει σχολείο και να προσελκύσει μικρούς και μεγάλους που ενδιαφέρονται να μάθουν την Ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σχολείο μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην αφίσα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων