01/07/2021 01/07/2021 Στην Ιερά Πατριαρχική Σκήτη Αγίου Σπυρίδωνος, η οποία έχει τεθεί υπό τη φροντίδα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, τελέστηκε την Πέμπτη, 1 Ιουλίου, επί τη εορτή των Αγίων και Θαυματουργών Αναργύρων, η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος από του παραθρονίου του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού. Μετά το πέρας της Λειτουργίας τελέστηκε ο Αγιασμός επί τη...
01 Ιουλίου, 2021 - 14:14
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2021 - 14:01

Χάλκη: Η γιορτή των Αγίων Αναργύρων στην Πατριαρχική Σκήτη του Αγ. Σπυρίδωνος

Διαδώστε:
Χάλκη: Η γιορτή των Αγίων Αναργύρων στην Πατριαρχική Σκήτη του Αγ. Σπυρίδωνος

Στην Ιερά Πατριαρχική Σκήτη Αγίου Σπυρίδωνος, η οποία έχει τεθεί υπό τη φροντίδα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, τελέστηκε την Πέμπτη, 1 Ιουλίου, επί τη εορτή των Αγίων και Θαυματουργών Αναργύρων, η Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος από του παραθρονίου του Καθηγουμένου, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αραβισσού κ. Κασσιανού.

Μετά το πέρας της Λειτουργίας τελέστηκε ο Αγιασμός επί τη ενάρξει του μηνός.

Εκκλησιάστηκαν πιστοί από το νησί και την Πόλη, καθώς και όμιλος προσκυνητών από την Γερμανία, τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Περισσότερες φωτογραφίες:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων