30/03/2024 30/03/2024 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, παρέστη στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Robert McCabe, το απόγευμα της Πέμπτης, 28 Μαρτίου 2024, στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, την οποία το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος ενέταξε στο πλαίσιο των εορτασμών για την Εθνική επέτειο της χώρας. Στα εγκαίνια παρέστησαν πλήθος διπλωματών, ομογενειακοί παράγοντες, εκπρόσωποι του χώρου του πολιτισμού,...
30 Μαρτίου, 2024 - 12:54
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2024 - 13:06

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας στο Σισμανόγλειο Μέγαρο

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας στο Σισμανόγλειο Μέγαρο

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, παρέστη στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Robert McCabe, το απόγευμα της Πέμπτης, 28 Μαρτίου 2024, στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, την οποία το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος ενέταξε στο πλαίσιο των εορτασμών για την Εθνική επέτειο της χώρας.

Στα εγκαίνια παρέστησαν πλήθος διπλωματών, ομογενειακοί παράγοντες, εκπρόσωποι του χώρου του πολιτισμού, δημοσιογράφοι, και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι.

(Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων