16/08/2023 17/08/2023 Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος από σήμερα, Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023, πραγματοποιεί την καθιερωμένη ολιγοήμερη θερινή επίσκεψή του στην γενέτειρά του, Ίμβρο, όπου έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από τον οικείο Ποιμενάρχη, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο και τους συμπατριώτες του, και ιδιαιτέρως τους μαθητές των ομογενειακών σχολείων της νήσου. Κατά την παραμονή...
16 Αυγούστου, 2023 - 20:05
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2023 - 0:52

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην γενέτειρά του Ίμβρο

Διαδώστε:
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην γενέτειρά του Ίμβρο

Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος από σήμερα, Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023, πραγματοποιεί την καθιερωμένη ολιγοήμερη θερινή επίσκεψή του στην γενέτειρά του, Ίμβρο, όπου έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από τον οικείο Ποιμενάρχη, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο και τους συμπατριώτες του, και ιδιαιτέρως τους μαθητές των ομογενειακών σχολείων της νήσου.

Κατά την παραμονή του, ο Παναγιώτατος, μαζί με τους φιλοξενουμένους του Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Καναδά κ. Σωτήριο, τον Άρχοντα της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Ανέστη Αρνόπουλο με τη σύζυγό του, και τον ευφήμως γνωστό Καθηγητή Ιστορίας κ. İlber Ortaylı, θα επισκεφθεί χωριά της Ίμβρου, Ναούς και εξωκκλήσια της, ενώ θα παραστεί σε διάφορες ομογενειακές πολιτιστικές εκδηλώσεις.

(Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων