27/07/2023 28/07/2023 Η μνήμη της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καπανδριτίου Δήμου Ωρωπού. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό συμπαραστατούμενος από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. π. Νικάνωρα Καραγιάννη και ιερείς της...
27 Ιουλίου, 2023 - 20:16
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2023 - 3:40

Ο Μητροπολίτης Κηφισίας στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Καπανδριτίου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κηφισίας στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Καπανδριτίου

Η μνήμη της Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής της Αθληφόρου εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καπανδριτίου Δήμου Ωρωπού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό συμπαραστατούμενος από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως Πανοσ. Αρχιμ. π. Νικάνωρα Καραγιάννη και ιερείς της περιοχής.

Το Θείο λόγο κήρυξε ο Ιεροκήρυκας, αναφερόμενος στο πρόσωπο της εορταζούσης Αγίας, εστιάζοντας στο νόημα και τη σημασία του θαύματος που την ανέδειξε σε προστάτιδα των ματιών.

Ακολούθησε Λιτανευτική πομπή πέριξ του χωρίου του Καπανδριτίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων