14/12/2022 14/12/2022 Η Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πέρθ πραγματοποίησε την ετήσια χριστουγεννιάτικη δράση της για τη συγκέντρωση παιχνιδιών, με σκοπό την παροχή δωρεάς στο Νοσοκομείο Παίδων της πόλης. Τα παιχνίδια προσφέρθηκαν από τα παιδιά και τις οικογένειες της εν λόγω ενορίας. Αναλυτικότερα, την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου,  ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Ενορίας, π. Ελευθέριος Γεροβασίλης, μαζί...
14 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2022 - 21:06

Αυστραλία: Η Ενορία Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης προσέφερε παιχνίδια στο Νοσοκομείο Παίδων (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Αυστραλία: Η Ενορία Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης προσέφερε παιχνίδια στο Νοσοκομείο Παίδων (ΦΩΤΟ)

Η Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πέρθ πραγματοποίησε την ετήσια χριστουγεννιάτικη δράση της για τη συγκέντρωση παιχνιδιών, με σκοπό την παροχή δωρεάς στο Νοσοκομείο Παίδων της πόλης. Τα παιχνίδια προσφέρθηκαν από τα παιδιά και τις οικογένειες της εν λόγω ενορίας.

Αναλυτικότερα, την Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου,  ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Ενορίας, π. Ελευθέριος Γεροβασίλης, μαζί με μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής και Καθηγητές του Κατηχητικού Σχολείου, παρέδωσαν τα παιχνίδια στο Νοσοκομείο Παίδων της Πέρθης. Το προσωπικό του νοσοκομείου εξεπλάγη και συγκινήθηκε από τον τεράστιο αριθμό παιχνιδιών που συγκεντρώθηκαν και δωρήθηκαν από την Ενορία. Συνολικά, δωρήθηκαν 545 παιχνίδια, παρουσιάζοντας εντυπωσιακή αύξηση σε σύγκριση με το 2021, όταν συγκεντρώθηκαν 182 παιχνίδια.

Ο π. Ελευθέριος και οι εκπρόσωποι της Ενορίας έγιναν δεκτοί με μεγάλη χαρά από το εθελοντικό προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο εργάζεται σκληρά προκειμένου να παράσχει φροντίδα στις οικογένειες των παιδιών.

Συνολικά, υπάρχουν πάνω από 450 εθελοντές που διασφαλίζουν ότι τα παιδιά και οι οικογένειές τους θα βιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερη άνεση και ευτυχία κατά τις δύσκολες στιγμές της παραμονής τους στο νοσοκομείο. Εξάλλου, το νοσοκομείο παρέχει ιατρική φροντίδα και περίθαλψη σε εκατοντάδες παιδιά κατά τη διάρκεια του έτους, που μπορεί να φτάσουν ως 300 την περίοδο των Χριστουγέννων, ενώ δέχεται πάνω από 800 παιδιά ως εξωτερικούς ασθενείς με ραντεβού.

Τα παιχνίδια που δώρισε η Ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης θα συσκευαστούν και θα διανεμηθούν στα παιδιά ως χριστουγεννιάτικα δώρα. Την ημέρα των Χριστουγέννων, περίπου 20 εθελοντές αφιερώνουν τον χρόνο τους προκειμένου να μοιράσουν τα δώρα στα παιδιά, δίνοντάς τους χαρά την ημέρα της Γεννήσεως του Κυρίου μας.

Το εθελοντικό προσωπικό του νοσοκομείου εξέφρασε τη μεγάλη του εκτίμηση στους ενορίτες των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης για τη γενναιόδωρη υποστήριξή τους.

Μετά την επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παίδων της Πέρθης, ο π. Ελευθέριος Γεροβασίλης επισκέφθηκε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κυανέων κ. Ελπίδιο στα γραφεία της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης στο προάστιο Dianella και τον ενημέρωσε για τη συνολική επιτυχία της χριστουγεννιάτικης δράσης συγκέντρωσης παιχνιδιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων