13/03/2021 13/03/2021 Tην κοπή της βασιλόπιτας της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας την Παρασκευή, 12 Μαρτίου. Ο Θεοφιλέστατος έκοψε τα καθιερωμένα κομμάτια, όπως ορίζει το χριστιανικό έθιμο της βασιλόπιτας και μετά τα μοίρασε στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους διαφόρων ελληνικών σωματείων της Πέρθης. Το “παρών” στην...
13 Μαρτίου, 2021 - 19:34
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2021 - 19:28

Kοπή βασιλόπιτας στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Πέρθης

Διαδώστε:
Kοπή βασιλόπιτας στην Αρχιεπισκοπική Περιφέρεια Πέρθης

Tην κοπή της βασιλόπιτας της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Πέρθης τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κυανέων κ. Ελπίδιος στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας την Παρασκευή, 12 Μαρτίου.

Ο Θεοφιλέστατος έκοψε τα καθιερωμένα κομμάτια, όπως ορίζει το χριστιανικό έθιμο της βασιλόπιτας και μετά τα μοίρασε στους παρευρισκόμενους εκπροσώπους διαφόρων ελληνικών σωματείων της Πέρθης.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσε, μεταξύ άλλων, η Πρόξενος της Ελλάδας στην Πέρθη κ. Γεωργία Καρασιώτου.

Το φλουρί το βρήκε ο πρόεδρος του πολιτιστικού ελληνικού συλλόγου Mens Bowling Club κ. Κωνσταντίνος Ραφτόπουλος, ο οποίος παρέλαβε έναν όμορφο σταυρό για να στολίζει και να ομορφαίνει το σύλλογο.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Θεοφιλέστατος μετέφερε σε όλους την ευλογία και την αγάπη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου.

Επίσης, οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στα νέα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, καθώς και του συστεγαζόμενου κτιρίου της Βασιλειάδας στην Πέρθη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων