10/10/2023 10/10/2023 Το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας, στις 19 Οκτωβρίου, διοργανώνει Παροικιακό Έρανο στο Δημαρχείο του Marrickville στο Σύδνεϋ. Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν, μπορούν να προσφέρουν είδη ρουχισμού, συσκευασμένα τρόφιμα, κουβέρτες και άλλα είδη οικιακής χρήσης, καθώς και δώρα και παιδικά παιχνίδια, τα οποία...
10 Οκτωβρίου, 2023 - 11:03
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2023 - 11:08

Σύδνεϋ: Παροικιακός Έρανος από το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας στις 19 Οκτωβρίου

Διαδώστε:
Σύδνεϋ: Παροικιακός Έρανος από το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας στις 19 Οκτωβρίου

Το Ελληνικό Κέντρο Προνοίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Φτώχειας, στις 19 Οκτωβρίου, διοργανώνει Παροικιακό Έρανο στο Δημαρχείο του Marrickville στο Σύδνεϋ.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν, μπορούν να προσφέρουν είδη ρουχισμού, συσκευασμένα τρόφιμα, κουβέρτες και άλλα είδη οικιακής χρήσης, καθώς και δώρα και παιδικά παιχνίδια, τα οποία προορίζονται για άτομα και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η παράδοσή τους θα γίνεται τις ώρες από 9 π.μ. έως 4.30 μ.μ. την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο του Marrickville, ενώ μπορούν να γίνονται και χρηματικές δωρεές, στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό:

Greek Orthodox Archdiocese of Australia Consolidated Trust

Greek Welfare Centre BSB: 082-057 / A/C: 616961280

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων