25/06/2023 25/06/2023 Με λαμπρότητα τελέσθηκε χθες, η εορτή του Γενεσίου του Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου με την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βαθυρρύακος, λόγω των ανακαινιστικών έργων στον Ιερό Ναό Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου της Κοινότητος Γενή Μαχαλλέ. Ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ικονίου κ. Θεόληπτος. Στην ως άνω Θεία Λειτουργία παρέστη και ο Μητροπολίτης...
25 Ιουνίου, 2023 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2023 - 15:20

Εορτή του Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βαθυρρύακος

Διαδώστε:
Εορτή του Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βαθυρρύακος

Με λαμπρότητα τελέσθηκε χθες, η εορτή του Γενεσίου του Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου με την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βαθυρρύακος, λόγω των ανακαινιστικών έργων στον Ιερό Ναό Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου της Κοινότητος Γενή Μαχαλλέ. Ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ικονίου κ. Θεόληπτος.

Στην ως άνω Θεία Λειτουργία παρέστη και ο Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, ο οποίος ασκεί καθήκοντα Πατριαρχικού Επιτρόπου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκε κέρασμα στον αύλειο χώρο της Κοινότητος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων