26/02/2022 26/02/2022 Συνέντευξη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας Ηνωμένου Βασιλείου παραχώρησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, Βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας. Ο Θεοφιλέστατος σε περίπου μιάμιση ώρα απαντά σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου κ. Κυριακής Μήτσου σχετικές με τις διαχριστιανικές και διαθρησκευτικές σχέσεις, καθώς και στις δράσεις διεθνών θρησκευτικών οργανισμών για την αντιμετώπιση...
26 Φεβρουαρίου, 2022 - 11:58
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2022 - 12:08

Ο Επίσκοπος Μελιτηνής για την αντιμετώπιση των θρησκευτικών κρίσεων

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μελιτηνής για την αντιμετώπιση των θρησκευτικών κρίσεων

Συνέντευξη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας Ηνωμένου Βασιλείου παραχώρησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος, Βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας.

Ο Θεοφιλέστατος σε περίπου μιάμιση ώρα απαντά σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου κ. Κυριακής Μήτσου σχετικές με τις διαχριστιανικές και διαθρησκευτικές σχέσεις, καθώς και στις δράσεις διεθνών θρησκευτικών οργανισμών για την αντιμετώπιση κρίσεων διά της διπλωματικής οδού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων