12/06/2023 12/06/2023 O Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε τις θερμές ευχές της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους, χθες, Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023, με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής. Ο Πατριάρχης ευχαρίστησε την κυρία Πρόεδρο για τις ευχές της και για την ευγενική χειρονομία της να αποστείλει και επίσημη σχετική...
12 Ιουνίου, 2023 - 8:53
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2023 - 8:58

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στον Οικουμενικό Πατριάρχη

O Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε τις θερμές ευχές της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας τους, χθες, Κυριακή, 11 Ιουνίου 2023, με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής.

Ο Πατριάρχης ευχαρίστησε την κυρία Πρόεδρο για τις ευχές της και για την ευγενική χειρονομία της να αποστείλει και επίσημη σχετική επιστολή, καθώς και για το συνεχές ενδιαφέρον της για το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Σημειώνεται ότι τις ευχές τους προς τον Παναγιώτατο εξέφρασαν, γραπτώς και τηλεφωνικώς, Προκαθήμενοι Εκκλησιών, Πρόεδροι Κρατών, Πρωθυπουργοί και πολιτικοί ηγέτες, Ιεράρχες, θρησκευτικοί λειτουργοί και πολλές προσωπικότητες, καθώς και πλήθος πιστών κάθε εθνικότητας από όλο τον κόσμο.

Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε επίσης: 

Οικουμενικός Πατριάρχης: Η Μητέρα Εκκλησία συνεχίζει να αγωνίζεται ανεπηρέαστη από τις αλλαγές και τις περιπέτειες της καθημερινότητας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων