03/06/2019 03/06/2019 Στη Χάλκη θα μεταβεί το Σάββατο 8 Ιουνίου η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προκειμέου να ενθρονίσει τον τον νέο Ηγούμενο της Ι. Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ερυθρών κ. Κύριλλο. Προσεχείς Πατριαρχικές Χοροστασίες, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 Επί τη Αποδόσει της εορτής του Πάσχα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης...
03 Ιουνίου, 2019 - 12:43

Στην Χάλκη το Σάββατο ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Στην Χάλκη το Σάββατο ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Στη Χάλκη θα μεταβεί το Σάββατο 8 Ιουνίου η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προκειμέου να ενθρονίσει τον τον νέο Ηγούμενο της Ι. Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ερυθρών κ. Κύριλλο.

Προσεχείς Πατριαρχικές Χοροστασίες, σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019
Επί τη Αποδόσει της εορτής του Πάσχα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα χοροστατήσει στην Θ. Λειτουργία που θα τελεσθεί στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου Ποτηρά Αντιφωνητού (Περιφέρεια Φαναρίου – Κερατίου Κόλπου).
Σάββατο 8 Ιουνίου
Ο Πατριάρχης θα μεταβεί στην Χάλκη και θα ενθρονίσει τον νέο Ηγούμενο της Ι. Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ερυθρών κ. Κύριλλο.
Κυριακή 9 Ιουνίου
Επί τη εορτή των 318 θεοφόρων Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου, ο Πατριάρχης θα χοροστατήσει στην Θ. Λειτουργία που θα τελεσθεί στον Ι. Ναό Αγίου Γεωργίου της Κοινότητος Μακροχωρίου, της Ι. Μητροπόλεως Δέρκων.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ώρα 18:30, ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα τιμήσει με την παρουσία του την προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «1968», στην Αίθουσα της Σχολής Γαλατά. Πρόκειται για μία εκδήλωση της Κοινότητος Μακροχωρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων