22/10/2022 23/10/2022 Συνάντηση με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε νωρίτερα σήμερα, Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο για τα εγκαίνια της έκθεσης «Making of a Myth» στη Βρετανική Βιβλιοθήκη και για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Εκατονταετηρίδας από την ίδρυση της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας....
22 Οκτωβρίου, 2022 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2022 - 4:32

Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη – Ανδρέα Κατσανιώτη στο Έσσεξ

Διαδώστε:
Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη – Ανδρέα Κατσανιώτη στο Έσσεξ

Συνάντηση με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε νωρίτερα σήμερα, Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο για τα εγκαίνια της έκθεσης «Making of a Myth» στη Βρετανική Βιβλιοθήκη και για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Εκατονταετηρίδας από την ίδρυση της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας.

«Mε τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στο Έσεξ», αναφέρει ο κ. Κατσανιώτης σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Το αίτημα της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα έχει Οικουμενικό χαρακτήρα», προσθέτει.

 

Νωρίτερα σήμερα βρέθηκε στο Πανεπιστήμιο Λονδίνου «όπου διαπρέπουν Έλληνες καθηγητές και ερευνητές», όπως ανέφερε ο κ. Κατσανιώτης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Ελλάδα και Κύπρος διαθέτουν πάνω από 60.000 ακαδημαϊκούς που πρωταγωνιστούν και παράγουν γνώση σε όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου. Στο Υπουργείο Εξωτερικών ετοιμάζουμε μητρώο για τη χαρτογράφηση τους».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στις 25 Οκτωβρίου η συνάντηση Βαρθολομαίου – Βασιλιά Καρόλου

Οι πιστοί της Αρχιεπισκοπής Θυατείρων έραιναν με άνθη τον Οικουμενικό Πατριάρχη (ΦΩΤΟ)

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Αρχιεπισκοπή Θυατείρων – Δοξολογία στον Ι.Ν Αγίων Πάντων Λονδίνου

Η άφιξη του Οικουμενικού Πατριάρχη στο Λονδίνο

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων