19/10/2018 19/10/2018 Ο πατέρας Χουάν Παύλο, έγγαμος και άμισθος ορθόδοξος ιερέας, είναι εφημέριος στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών και πνευματικός πατέρας των 600 Ορθοδόξων οικογενειών της πόλεως Κόπα Καμπάνα. Οι ψυχές συγκλονίζονται, βλέποντας τους ένθερμους πιστούς Κολομβιανούς να συναθροίζονται στον φτωχό ενοικιαζόμενο χώρο του Ναού των Ταξιαρχών, του οποίου παρά μόνον το Ιερό είναι χτισμένο, ενώ ο υπόλοιπος...
19 Οκτωβρίου, 2018 - 15:52

Ένα εξελισσόμενο θαύμα στην Κολομβία

Διαδώστε:
Ένα εξελισσόμενο θαύμα στην Κολομβία

Ο πατέρας Χουάν Παύλο, έγγαμος και άμισθος ορθόδοξος ιερέας, είναι εφημέριος στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών και πνευματικός πατέρας των 600 Ορθοδόξων οικογενειών της πόλεως Κόπα Καμπάνα. Οι ψυχές συγκλονίζονται, βλέποντας τους ένθερμους πιστούς Κολομβιανούς να συναθροίζονται στον φτωχό ενοικιαζόμενο χώρο του Ναού των Ταξιαρχών, του οποίου παρά μόνον το Ιερό είναι χτισμένο, ενώ ο υπόλοιπος Ναός αποτελείται από ένα απλό σκέπασμα.

Ο εν λόγω Ναός, για τον οποίο λαμβάνει χώρα κάθε μήνα μία τιτάνια προσπάθεια για να μαζευτεί το ενοίκιο του, μετατρέπεται κάθε Κυριακή στο πιο όμορφο παλάτι, εις το οποίο ακτινοβολεί η χάρη του Θεού μέσα στις υπάρξεις των πιστών Κολομβιανών, οι οποίες ομολογούν τον Σωτήρα Ιησού Χριστό, προσευχόμενοι με μάτια δακρυσμένα, όχι από τις δυσκολίες της ζωής, οι οποίες είναι πολλές, αλλά από την αγάπη τους για την Εκκλησία του Χριστού, της οποίας αξιώθηκαν να γίνουν μέλη και να λαμπρύνονται στα Μυστήρια της.

Πηγή: ierapostoles.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων