27/12/2023 28/12/2023 Τη μνήμη του Πρωτομάρτυρα και Αρχιδιακόνου Αγίου Στεφάνου εόρτασε το διήμερο 26 και 27 Δεκεμβρίου η ομώνυμη Ενορία και πόλη του Δήμου Διονύσου Αττικής. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου συμπαραστατουμένου από ιερείς όμορων ητροπόλεων και ιερέων της περιοχής, μεταξύ των...
27 Δεκεμβρίου, 2023 - 19:34
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2023 - 0:58

Ο Μητροπολίτης Κηφισίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου στο Διόνυσο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κηφισίας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου στο Διόνυσο

Τη μνήμη του Πρωτομάρτυρα και Αρχιδιακόνου Αγίου Στεφάνου εόρτασε το διήμερο 26 και 27 Δεκεμβρίου η ομώνυμη Ενορία και πόλη του Δήμου Διονύσου Αττικής.

Την παραμονή της εορτής τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κυρίλλου συμπαραστατουμένου από ιερείς όμορων ητροπόλεων και ιερέων της περιοχής, μεταξύ των οποίων και οι Αρχιερατικοί Επίτροποι Πεύκης και Εκάλης.

Η διακονία του θείου λόγου, ανατέθηκε στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Πολύκαρπο Κάστιζα εκ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων