24/09/2023 24/09/2023 Στο πανηγυρίζον Ιερό Μετόχιο Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου Αγ. Όρους, στην περιοχή της Σταμάτας Αττικής, χοροστάτησε του Όρθρου και ιερούργησε στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, σήμερα Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, συμπαραστατούμενος από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεώς μας Πανοσ. Αρχιμ. π. Πορφύριο Φραγκάκο, τον...
24 Σεπτεμβρίου, 2023 - 21:34
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2023 - 21:32

Πανήγυρις Ιερού Μετοχίου Ιεράς Μονής Αγ. Παύλου Αγίου Όρους Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στη Σταμάτα Αττικής

Διαδώστε:
Πανήγυρις Ιερού Μετοχίου Ιεράς Μονής Αγ. Παύλου Αγίου Όρους Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στη Σταμάτα Αττικής

Στο πανηγυρίζον Ιερό Μετόχιο Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου Αγ. Όρους, στην περιοχή της Σταμάτας Αττικής, χοροστάτησε του Όρθρου και ιερούργησε στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, σήμερα Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος, συμπαραστατούμενος από τον Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεώς μας Πανοσ. Αρχιμ. π. Πορφύριο Φραγκάκο, τον Μετοχιάρη Πανοσ. Αρχιμ. π. Βασίλειο Αγιοπαυλίτη, τους Επιτρόπους του Ιερού Μετοχίου και ιερείς της περιοχής.

Την ώρα του Κοινωνικού, ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεώς μας π. Πορφύριος Φραγκάκος, κήρυξε το θείο λόγο, αναφερόμενος στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα το ρόλο της στο σχέδιο της Θείας Οικονομίας.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος κ. Κύριλλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον πολιό και σεβάσμιο Γέροντα και Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αγίου Παύλου Αγίου Όρους, Αρχιμανδρίτη Παρθένιο για την ευγενική πρόσκλησή του. Το παρόν έδωσαν μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, με πρώτο τον Δήμαρχο Διονύσου κ. Ιωάννη Καλαφατέλη.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων