23/05/2023 23/05/2023 Με την δέουσα λαμπρότητα, τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, με επίκεντρο τον ομώνυμο περικαλλή Ιερό Ναό στην πόλη των Τρικάλων. Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Κυριακή 21 Μαΐου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και στην συνέχεια τέλεσε την πανηγυρική...
23 Μαΐου, 2023 - 12:40
Τελευταία ενημέρωση: 23/05/2023 - 11:55

Πανήγυρη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην πόλη των Τρικάλων

Διαδώστε:
Πανήγυρη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην πόλη των Τρικάλων

Με την δέουσα λαμπρότητα, τιμήθηκε η μνήμη των Αγίων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, με επίκεντρο τον ομώνυμο περικαλλή Ιερό Ναό στην πόλη των Τρικάλων.

Την κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Κυριακή 21 Μαΐου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και στην συνέχεια τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Πανήγυρις Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην πόλη των Τρικάλων 21.5.2023

Τη διακονία του λόγου ανέλαβε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Καραμούζης ο οποίος μίλησε καταλλήλως για τους τιμωμένους Αγίους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων