03/03/2020 03/03/2020 Την έντονη προσευχή όλων για το καλό της πατρίδας μας ζήτησε από τον κατάμεστο Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου, το απόγευμα της Κυριακής, όπου χοροστάτησε στον Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός (Εσπερινός της Συγχωρήσεως), ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος.  Στο μεστό και σύντομο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος, προέτρψε όλους να προσπαθήσουμε με την...
03 Μαρτίου, 2020 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2020 - 11:43

Μητρ. Κηφισίας: “Προσευχηθείτε για το καλό της πατρίδας μας”

Διαδώστε:
Μητρ. Κηφισίας: “Προσευχηθείτε για το καλό της πατρίδας μας”

Την έντονη προσευχή όλων για το καλό της πατρίδας μας ζήτησε από τον κατάμεστο Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αμαρουσίου, το απόγευμα της Κυριακής, όπου χοροστάτησε στον Α΄ Κατανυκτικός Εσπερινός (Εσπερινός της Συγχωρήσεως), ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος. 

Στο μεστό και σύντομο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος, προέτρψε όλους να προσπαθήσουμε με την βοήθεια του Πνευματικού και τις δυνάμεις μας για το καλύτερο την περίοδο αυτή, ώστε να φθάσουμε να προσκυνήσουμε και την Αγία Ανάσταση του Κυρίου μας. Τέλος διάβασε τη συγχωρητική ευχή και παρείχε την αρχιερατική του ευλογία για την έναρξη του πνευματικού αγώνος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων