23/11/2022 23/11/2022 Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, μνήμη του Αγίου Αμφιλοχίου, Επισκόπου Ικονίου, άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος. Το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αδριανουπόλεως τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του εορτάζοντος Αρχιερέως με τη συμμετοχή κληρικών από τα Μέγαρα και τη Νέα Ορεστιάδα. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε το 6μηνο...
23 Νοεμβρίου, 2022 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2022 - 21:20

Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως

Διαδώστε:
Τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως

Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, μνήμη του Αγίου Αμφιλοχίου, Επισκόπου Ικονίου, άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιος.

Το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Αδριανουπόλεως τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του εορτάζοντος Αρχιερέως με τη συμμετοχή κληρικών από τα Μέγαρα και τη Νέα Ορεστιάδα. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε το 6μηνο μνημόσυνο της μητέρας του Σεβασμιωτάτου Παρασκευής.

Στην Θεία Λειτουργία προσήλθαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος οι οποίοι και ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο.

Επίσης παραβρέθηκαν οι Πρόξενοι Ελλάδος και Βουλγαρίας και πιστοί από την Νέα Ορεστιάδα, τις Καστανιές και τη Νέα Βύσσα.

Ακολούθησε δεξίωση στην παρακείμενη του Ναού αίθουσα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων