27/06/2023 27/06/2023 Ποιμαντική επίσκεψη στην Οκινάουα της Ιαπωνίας πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Κορέας και έξαρχος Ιαπωνίας κ. Αμβρόσιος. Στον Ορθόδοξο ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται μέσα στην αμερικανική βάση, ο Μητροπολίτης κ. Αμβρόσιος με την συμμετοχή τριάντα περίπου πιστών και μερικών κατηχουμένων τέλεσαν τον Όρθρο και την θεία Λειτουργία. Το εκκλησίασμα ήταν πολυεθνικό. Όλοι συμμετείχαν με...
27 Ιουνίου, 2023 - 16:52
Τελευταία ενημέρωση: 27/06/2023 - 16:44

Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Κορέας στην Οκινάουα

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Κορέας στην Οκινάουα

Ποιμαντική επίσκεψη στην Οκινάουα της Ιαπωνίας πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Κορέας και έξαρχος Ιαπωνίας κ. Αμβρόσιος.

Στον Ορθόδοξο ιερό ναό του Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται μέσα στην αμερικανική βάση, ο Μητροπολίτης κ. Αμβρόσιος με την συμμετοχή τριάντα περίπου πιστών και μερικών κατηχουμένων τέλεσαν τον Όρθρο και την θεία Λειτουργία.

Το εκκλησίασμα ήταν πολυεθνικό. Όλοι συμμετείχαν με συγκίνηση γιατί είχαν μείνει αρκετό διάστημα αλειτούργητοι λόγω ελλείψεως Ορθόδοξου ιερέα.

Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας ακολούθησε γεύμα αγάπης κατά το οποίο ο Μητροπολίτης είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και να συζητήσει με τον καθένα ξεχωριστά και το απόγευμα αναχώρησε για το Τόκιο.

Περισσότερες Φωτογραφίες:

2023.6.16.~18. 대주교 일본 오키키나와 선교 방문

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων