31/10/2018 31/10/2018 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας εκπροσώπησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο στις επετειακές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από τον Σύνδεσμο Ελληνορθοδόξων  Κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής  Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου αυτής κ. Γρηγορίου. Οι εκδηλώσεις γίνονται με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών πρωθιεραρχικής διακονίας του κ. Γρηγορίου και πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο «Royal...
31 Οκτωβρίου, 2018 - 9:13
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2018 - 11:33

Εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια του Αρχ. Γρηγορίου στο Λονδίνο

Διαδώστε:
Εκδηλώσεις για τα 30 χρόνια του Αρχ. Γρηγορίου στο Λονδίνο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελγίου κ. Αθηναγόρας εκπροσώπησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο στις επετειακές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από τον Σύνδεσμο Ελληνορθοδόξων  Κοινοτήτων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής  Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας, προς τιμήν του Αρχιεπισκόπου αυτής κ. Γρηγορίου. Οι εκδηλώσεις γίνονται με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών πρωθιεραρχικής διακονίας του κ. Γρηγορίου και πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο «Royal National» στο Λονδίνο, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων