09/03/2023 09/03/2023 Η μνήμη των Αγίων ενδόξων Τεσσαράκοντα μεγάλων Μαρτύρων, των εν τη λίμνη της Σεβαστείας μαρτυρησάντων, τιμήθηκε στο πανηγυρίζον Ιστορικό Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, που χρονολογείται από τον 14ο αιώνα και ανήκει στη δικαιοδοσία του Ιερού Μητροπολιτικού και Καθεδρικού Ναό Αγίου Δημητρίου Πολιούχου Κηφισιάς. Ο Σεβασμιώτατος, Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος...
09 Μαρτίου, 2023 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2023 - 23:28

Η εορτή στο Παρεκκλήσιο των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στην Κηφισιά

Διαδώστε:
Η εορτή στο Παρεκκλήσιο των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στην Κηφισιά

Η μνήμη των Αγίων ενδόξων Τεσσαράκοντα μεγάλων Μαρτύρων, των εν τη λίμνη της Σεβαστείας μαρτυρησάντων, τιμήθηκε στο πανηγυρίζον Ιστορικό Ιερό Παρεκκλήσιο των Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων, που χρονολογείται από τον 14ο αιώνα και ανήκει στη δικαιοδοσία του Ιερού Μητροπολιτικού και Καθεδρικού Ναό Αγίου Δημητρίου Πολιούχου Κηφισιάς.

Ο Σεβασμιώτατος, Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος τέλεσε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων, συνεπικουρούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και τον Αρχιερατικό Επίτροπο Κηφισιάς.

Προ της Απολύσεως ο Σεβασμιώτατος, ευχήθηκε οι Άγιοι Τεσσαράκοντα Μάρτυρες να μας στερεώνουν στην πίστη.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων