09/01/2023 09/01/2023 Το Σωτήριο Έτος 2023 υποδέχθηκε η διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού με την κοπή της πατροπαράδοτης Αγιοβασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, συμπαραστατούμενο από τον Πρωτοσύγκελλο, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, καθώς και όλα τα διοικητικά στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος ανέφερε κατ’ αρχάς ότι το έτος αυτό, η Ιερά Μητρόπολη...
09 Ιανουαρίου, 2023 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2023 - 15:54

Κοπή Βασιλόπιτας στη Μητρόπολη Κηφισίας – Αφιέρωσε το 2023 στο περιβάλλον

Διαδώστε:
Κοπή Βασιλόπιτας στη Μητρόπολη Κηφισίας – Αφιέρωσε το 2023 στο περιβάλλον

Το Σωτήριο Έτος 2023 υποδέχθηκε η διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού με την κοπή της πατροπαράδοτης Αγιοβασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, συμπαραστατούμενο από τον Πρωτοσύγκελλο, τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο, καθώς και όλα τα διοικητικά στελέχη της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος ανέφερε κατ’ αρχάς ότι το έτος αυτό, η Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας το έχει αφιερώσει στο Περιβάλλον, ευχήθηκε δε ειρήνη, υγεία, καλή δύναμη και περιβαλλοντική συνείδηση.

Το παρόν έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών κ. Νικόλαος Πέππας, οι Δήμαρχοι Κηφισιάς κ. Γεώργιος Θωμάκος, Νέας Μάκρης-Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, εκπρόσωποι των Δημάρχων Αμαρουσίου και Λυκόβρυσης-Πεύκης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και μέλη της τοπικής αυτοδιοικήσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων