21/06/2021 21/06/2021 Τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου, εορτή του Αγίου Πνεύματος, ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας και Τασμανίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Πρόχορος Αναστασιάδης, ιερούργησε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, στο Χόμπαρτ, βοηθούμενος από τον π. Παναγιώτη Νικολάκο, ιερατικώς προϊστάμενο του Αγίου Γεωργίου Χόμπαρτ, και από τον νεοδιορισμένο ιερέα της Αγίας Τριάδος, π. Δημήτριο Κάτση. Εκκλησιάστηκαν, μεταξύ άλλων,...
21 Ιουνίου, 2021 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2021 - 13:37

Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στο Χόμπαρτ της Τασμανίας

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στο Χόμπαρτ της Τασμανίας

Τη Δευτέρα, 21 Ιουνίου, εορτή του Αγίου Πνεύματος, ο Αρχιεπισκοπικός Επίτροπος Καμπέρας και Τασμανίας, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης κ. Πρόχορος Αναστασιάδης, ιερούργησε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, στο Χόμπαρτ, βοηθούμενος από τον π. Παναγιώτη Νικολάκο, ιερατικώς προϊστάμενο του Αγίου Γεωργίου Χόμπαρτ, και από τον νεοδιορισμένο ιερέα της Αγίας Τριάδος, π. Δημήτριο Κάτση.

Εκκλησιάστηκαν, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Χόμπαρτ, κ. Νικόλαος Θεοδωρόπουλος, καθώς και ο κ. Στέφανος Παπασταμάτης, σπουδαστής στη Θεολογική Σχολή του Αποστόλου Ανδρέου στο Σύδνεϋ.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Πανοσιολογιώτατος π. Πρόχορος μετέφερε στους πιστούς τις εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου για την εορτή της ενορίας τους.

Πηγή: vema.com.au

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων