14/07/2022 14/07/2022 Την έκθεση «Τάματα: Σῶμα πάσχον, ψυχή ἀλγοῦσα» της συλλογής της κυρίας Λόλας Νταϊφά επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, ο οποίος με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκε το κτήριο της Αγιορειτκής Εστίας και ξεναγήθηκε στην έκθεση, χθες το πρωί. Ο Σεβασμιώτατος, εντυπωσιάστηκε από τα εκθέματα, τη σπανιότητά τους και την τέχνη...
14 Ιουλίου, 2022 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/07/2022 - 10:09

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης επισκέφθηκε την έκθεση «Τάματα: Σῶμα πάσχον, ψυχή ἀλγοῦσα» στην Αγιορειτική Εστία

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης επισκέφθηκε την έκθεση «Τάματα: Σῶμα πάσχον, ψυχή ἀλγοῦσα» στην Αγιορειτική Εστία

Την έκθεση «Τάματα: Σῶμα πάσχον, ψυχή ἀλγοῦσα» της συλλογής της κυρίας Λόλας Νταϊφά επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, ο οποίος με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκε το κτήριο της Αγιορειτκής Εστίας και ξεναγήθηκε στην έκθεση, χθες το πρωί.

Ο Σεβασμιώτατος, εντυπωσιάστηκε από τα εκθέματα, τη σπανιότητά τους και την τέχνη τους, στάθηκε στην ενότητα των ευχαριστήριων ταμάτων και ανέφερε ότι τον συγκινεί ιδιαιτέρως κάθε που αντικρύζει ένα τέτοιο «ευχαριστώ» σε μια εικόνα!

Μετά το πέρας της ξενάγησης, τόσο ο ίδιος, όσο και ο διευθυντής της Αγιορειτικής Εστίας Αναστάσιος Ντούρος, συζήτησαν για τη πιθανότητα μεταφοράς και παρουσίασης της έκθεσης στη Κρήτη, κάτι που ο Σεβασμιώτατος αποδέχτηκε με ενθουσιασμό και θέρμη.

Διαβάστε ακόμη: Εγκαίνια έκθεσης στην Αγιορειτική Εστία «Τάματα: Σώμα πάσχον, ψυχή αλγούσα» από τη συλλογή της Λόλας Νταϊφά

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων