11/02/2022 11/02/2022 Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, φεύγοντας από την Περιφέρεια Κρήτης, διέσχισε την οδό Δικαιοσύνης, στο κέντρο του Ηρακλείου με τα πόδια. Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν στη βόλτα ο Επίσκοπος Κνωσού Πρόδρομος καθώς και ο Πρωτοπρεσβύτερος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης π. Σταμάτιος Μηλαθιανάκης. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τον δουν από κοντά και να τον...
11 Φεβρουαρίου, 2022 - 19:10
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2022 - 19:11

Η βόλτα του Αρχιεπισκόπου Κρήτης στο κέντρο του Ηρακλείου

Διαδώστε:
Η βόλτα του Αρχιεπισκόπου Κρήτης στο κέντρο του Ηρακλείου

Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ευγένιος, φεύγοντας από την Περιφέρεια Κρήτης, διέσχισε την οδό Δικαιοσύνης, στο κέντρο του Ηρακλείου με τα πόδια. Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν στη βόλτα ο Επίσκοπος Κνωσού Πρόδρομος καθώς και ο Πρωτοπρεσβύτερος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης π. Σταμάτιος Μηλαθιανάκης. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τον δουν από κοντά και να τον χαιρετίσουν.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ευγένιος κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής μετακίνησης δεχόταν τις ευχές των περαστικών με αφορμή την πρόσφατη ενθρόνισή του, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι, ανάμεσά τους και νέοι σε ηλικία πιστοί που ζητούσαν την ευλογία του νέου Αρχιεπισκόπου Κρήτης. Για μία ακόμη φορά ο ποιμενάρχης της Κρητικής Εκκλησίας απέδειξε πόσο προσιτός είναι για το ποίμνιό του, καθώς ανταποκρινόταν με ιδιαίτερα καλή διάθεση στις προσεγγίσεις των περαστικών.

Διαβάστε ακόμη:

Κρήτης Ευγένιος προς Περιφέρεια Κρήτης: Να υπηρετούμε το μεγαλείο της Κρήτης και του λαού μας

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κρήτης με τον Δήμαρχο Ηρακλείου

Στον Κρουσώνα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης για τον εορτασμό του Αγ. Χαραλάμπους

Πηγή cretalive

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων