07/04/2023 07/04/2023 Στην καθαριότητα του Κοιμητηρίου και του Ναού της Αναστάσεως της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας προέβησαν εθελοντές της Ενορίας του καθεδρικού ιερού ναού του Αγίου Νικολάου Σεούλ. Κορεάτες και Σλαβόφωνοι, μικροί και μεγάλοι ξεκίνησαν τις εργασίες από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 1 Απριλίου 2023, ώστε αυτές τις ημέρες που σύμφωνα με την κορεατική παράδοση, θα επισκεφθούν...
07 Απριλίου, 2023 - 10:16
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2023 - 10:21

Εθελοντική εργασία στο Κοιμητήριο της Αναστάσεως στη Σεούλ

Διαδώστε:
Εθελοντική εργασία στο Κοιμητήριο της Αναστάσεως στη Σεούλ

Στην καθαριότητα του Κοιμητηρίου και του Ναού της Αναστάσεως της Ορθόδοξης Μητρόπολης Κορέας προέβησαν εθελοντές της Ενορίας του καθεδρικού ιερού ναού του Αγίου Νικολάου Σεούλ.

Κορεάτες και Σλαβόφωνοι, μικροί και μεγάλοι ξεκίνησαν τις εργασίες από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 1 Απριλίου 2023, ώστε αυτές τις ημέρες που σύμφωνα με την κορεατική παράδοση, θα επισκεφθούν το Κοιμητήριο οι συγγενείς των κεκοιμημένων, για να αποτίσουν φόρο τιμής και αγάπης προς τους προγόνους τους, να βρουν το Κοιμητήριο καθαρό και τους τάφους περιποιημένους.

Όπως αναφέρεται από την Μητρόπολη Κορέας, ” η συμμετοχή και η επιμελής εργασία, ήταν πολύ συγκινητική. Ασφαλώς στην δημιουργία πνεύματος ανιδιοτελούς προσφοράς συνέβαλε και η συμμετοχή των Κληρικών”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων