22/06/2023 22/06/2023 Όσα ορίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία για το Μυστήριο του Γάμου ακολουθούν όλο και περισσότεροι Ορθόδοξοι Κορεάτες. Πρόσφατο παράδειγμα το Μυστήριο που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Σεούλ, όπου ο Σεραφείμ Park Gyeong και η Ιουστίνα Kim Min-kyung ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και με τις ευχές της Εκκλησίας ξεκίνησαν τη νέα...
22 Ιουνίου, 2023 - 12:57
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2023 - 12:36

Σεούλ: Ενορίτες προσευχήθηκαν στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου για τους νεόνυμφους

Διαδώστε:
Σεούλ: Ενορίτες προσευχήθηκαν στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου για τους νεόνυμφους

Όσα ορίζει η Ορθόδοξη Εκκλησία για το Μυστήριο του Γάμου ακολουθούν όλο και περισσότεροι Ορθόδοξοι Κορεάτες. Πρόσφατο παράδειγμα το Μυστήριο που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Σεούλ, όπου ο Σεραφείμ Park Gyeong και η Ιουστίνα Kim Min-kyung ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και με τις ευχές της Εκκλησίας ξεκίνησαν τη νέα τους ζωή.

Το Μυστήριο τέλεσε ο π. Αντώνιος Lim Jong-hun. Στο Μυστήριο παρευρέθηκαν πολλοί συγγενείς και φίλοι του Σεραφείμ και της Ιουστίνας, οι περισσότεροι εκ των οποίων επισκέφτηκαν για πρώτη φορά έναν ορθόδοξο ναό και εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά του αλλά και από την ιερότητα του Μυστηρίου. Επίσης αρκετοί ενορίτες συμμετείχαν στο Μυστήριο για να προσευχηθούν για τους νεονύμφους και να τους συγχαρούν.

Ο π. Αντώνιος Lim, στο τέλος του Μυστηρίου απηύθυνε στους νεόνυμφους πατρικές νουθεσίες και μετέφερε τις ευλογίες και τα συγχαρητήρια του Μητροπολίτη Κορέας και εξάρχου Ιαπωνίας κ. Αμβροσίου. Μετά το Μυστήριο όλοι παρακάθησαν στην αίθουσα του Ιεραποστολικού Κέντρου σε δεξίωση που παρέθεσαν οι νεόνυμφοι.

“Αγαπητοί μας Σεραφείμ και Ιουστίνα, σας ευχόμαστε να ζήσετε με υγεία και χαρά και να δημιουργήσετε μια όμορφη Ορθόδοξη Χριστιανική οικογένεια γεμάτη με τις ευλογίες του Θεού!” ευχήθηκε η Ιερά Μητρόπολη Κορέας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων