22/11/2021 22/11/2021 Το βράδυ της Κυριακής, 21 Νοεμβρίου 2021, σε ειδική τελετή στο Δημαρχείο του Βύρωνα, ο Παναγιώτατος Οικουμενικος Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ανακηρύχθηκε Επίτιμος Δημότης Βύρωνα, κατόπιν εισηγήσεως του Δημάρχου κ. Γρηγορίου Κατωπόδη και ομοφώνου αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Παναγιώτατος συμμετείχε χθες στους εορτασμούς για την Αγιοκατάταξη του οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου στο Μετόχι της Ανάληψης της...
22 Νοεμβρίου, 2021 - 9:06
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2021 - 19:38

Επίτιμος Δημότης Βύρωνα ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Διαδώστε:
Επίτιμος Δημότης Βύρωνα ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Το βράδυ της Κυριακής, 21 Νοεμβρίου 2021, σε ειδική τελετή στο Δημαρχείο του Βύρωνα, ο Παναγιώτατος Οικουμενικος Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ανακηρύχθηκε Επίτιμος Δημότης Βύρωνα, κατόπιν εισηγήσεως του Δημάρχου κ. Γρηγορίου Κατωπόδη και ομοφώνου αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Παναγιώτατος συμμετείχε χθες στους εορτασμούς για την Αγιοκατάταξη του οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου στο Μετόχι της Ανάληψης της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας στον Βύρωνα. Η ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.tv μετέδωσε ζωντανά όλες τις ιστορικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν χθες στον Βύρωνα.

Η Άφιξη και Υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη πραγματοποιήθηκε στα προπύλαια του Ι. Μετοχίου. Ακολούθησε η Τελετή ονοματοδοσίας της παρακειμένης του Μετοχίου οδού σε «Αγίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου» από τον Οικουμενικό Πατριάρχη.

Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου/ Οικουμενικό Πατριαρχείο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στον επίσημο εορτασμό για την Αγιοκατάταξη του Οσίου Ιερωνύμου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων