06/09/2023 06/09/2023 Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλο είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς την Δευτέρα 4 Σεπτεβρίου 2023. Αναφερόμενος στη συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, ο Βασίλης Ξυπολυτάς με γραπτή δήλωση του τόνισε: «Είχα την τιμή να συναντηθώ με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου,...
06 Σεπτεμβρίου, 2023 - 18:22
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2023 - 17:46

Συνάντηση του Μητροπολίτη Κηφισίας με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Ξυπολυτά

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Κηφισίας με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Ξυπολυτά

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλο είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, Βασίλης Ξυπολυτάς την Δευτέρα 4 Σεπτεβρίου 2023.

Αναφερόμενος στη συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Κύριλλο, ο Βασίλης Ξυπολυτάς με γραπτή δήλωση του τόνισε:

«Είχα την τιμή να συναντηθώ με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος, κ. κ. Κύριλλο. Στην προγραμματισμένη συνάντησή μας, ανταλλάξαμε απόψεις για τα ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας και συζητήσαμε τους τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ Μητροπόλεως και Δήμου με το βλέμμα στραμμένο στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Το έργο της Μητροπόλεώς μας και η έμπρακτη στήριξή της στους συνανθρώπους μας είναι σημαντική και γνωστή σε όλους».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων