19/08/2022 19/08/2022 Συνεχίζονται, με την βοήθεια του Θεού και τις σχετικές προφυλάξεις, οι δια ζώσης κυριακάτικες συναντήσεις στην Ιερά Μητρόπολη Κορέας, μετά την διακοπή τους για περισσότερο από δύο χρόνια, εξ αιτίας της πανδημίας Covid-19. Μετά την θεία Λειτουργία κάθε Κυριακής συνήθως πραγματοποιούνται οι συναντήσεις των ηλικιώμενων, των κατηχουμένων, της νεολαίας, των νέων ζευγαριών, των μαθητών, κατά...
19 Αυγούστου, 2022 - 12:01
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2022 - 11:30

Μητρόπολη Κορέας: Επιστροφή στις δια ζώσης κυριακάτικες συναντήσεις

Διαδώστε:
Μητρόπολη Κορέας: Επιστροφή στις δια ζώσης κυριακάτικες συναντήσεις

Συνεχίζονται, με την βοήθεια του Θεού και τις σχετικές προφυλάξεις, οι δια ζώσης κυριακάτικες συναντήσεις στην Ιερά Μητρόπολη Κορέας, μετά την διακοπή τους για περισσότερο από δύο χρόνια, εξ αιτίας της πανδημίας Covid-19.

Μετά την θεία Λειτουργία κάθε Κυριακής συνήθως πραγματοποιούνται οι συναντήσεις των ηλικιώμενων, των κατηχουμένων, της νεολαίας, των νέων ζευγαριών, των μαθητών, κατά τις οποίες αναπτύσσονται διάφορα πνευματικά θέματα και ακολουθεί συζήτηση.

Όλοι χαίρονται την επικοινωνία μεταξύ τους και συνειδητοποιούν την μεγάλη διαφορά από τις διαδικτυακές συναντήσεις των δύο προηγουμένων χρόνων.

“Είθε ο Κύριος να μας απαλλάξει πλήρως από την φοβερή μάστιγα της πανδημίας έτσι, ώστε να έχουμε την δυνατότητα οργανώσεως περισσοτέρων εκδηλώσεων”, καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κορέας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων